Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mitrofresh is in 2008 begonnen als Mushroommaniacs met onze exotische premium kwaliteitspaddenstoelen. De handel in AGF en wilde paddenstoelen zit al generaties in de familie maar wij zijn net een beetje anders dan de meeste AGF bedrijven! Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in het produceren van hoge kwaliteit paddenstoelen en het importeren en exporteren van Chinese groenten en Roots in 26 landen. Ons hoofdkantoor, moderne kook-experience en logistiek zijn gevestigd in Maasdijk.

Van groothandel tot retail, van foodservice tot Toko, ieder type klant is welkom bij Mitrofresh. Als specialist van exotische paddenstoelen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment met meer dan 120 producten van over de hele wereld. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een:

Hoofd administrateur m/v (Fulltime)

Je maakt deel uit van een administratieve/financiële team. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Naast de controlerende functie hou je je bezig met opstellen van KPI rapportage , maand en jaarafsluiting. Verder ben je een belangrijk schakel in de budgetcyclus. Je analyseert en vertaalt ontwikkelingen naar bedrijfseconomisch beleid en geeft daarmee mede richting aan de strategie en groei van de organisatie.

Competenties:

• Ervaring met dragen van eindverantwoordelijkheid in een managerial rol
• Overtuigingskracht, op basis van persoonlijkheid, flair en inhoud
• Goede beheersing van Nederlandse-en Engelse taal, Duits is een pre

Wat bieden wij:

Wij bieden je een uitdagende functie in een jong en enthousiast team dat snel groeit. Het salaris is marktconform die past bij de functie.

Wil jij graag met ons meegroeien?

Kun jij je helemaal vinden in deze omschrijving Een heb je zin om de uitdaging aan te gaan? Wij ontvangen graag vóór 21 februari je CV en een beknopte motivatie via hr@mitrofresh.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Natasja van Tetering op telefoonnummer 0174-245543 of kijken op www.mitrofresh.com.

Leave a Reply